Mobiel : 06-54643664 info@lobbia.nl

Verlichting


Uitstraling:

Vlees, en vis worden door de juiste verlichting perfect gepresenteerd.
Goede verlichting (en speciale lampen voor vis of vlees) zorgt voor een juiste sfeer in de winkel en voor een uitstekend uitziend product.

Professionele LED verlichting is nu behoorlijk betaalbaar en heeft heel veel andere voordelen.

  • Energie besparing
  • Betere kleurweergave
  • Weinig warmte afgifte
  • Geen UV of Infraroodstraling
  • Zeer lange levensduur

VERLICHTING

De huidige traditionele verlichting als TL buizen gebruiken veel energie en leveren kwalitatief minder licht dan nieuwe technologieën.

Lobbia Koeltechniek levert voor u een van de meest kwalitatieve en dunnen ledbuizen die er zijn.
Led verlichting is energiezuinig en levert daarom directe kostenbesparing op. Led verlichting wordt minder warm waardoor deze brandveiliger is. Led verlichting heeft een langere levensduur en is een milieubewuste oplossing omdat de CO2 uitstoot aanzienlijk lager is.

U kunt tot wel 70% besparen op uw verlichting energiekosten.

Energiekosten zijn de afgelopen jaren onevenredig gestegen. Recente ontwikkelingen in de markt versterken deze trend. Het verminderen van energieverbruik en het toepassen van duurzame energie wordt voor de industriële en particuliere verbruikers steeds belangrijker. Lobbia Koeltechniek maakt het mogelijk de jaarlijkse operationele kosten constant te houden en in veel gevallen zelfs aanzienlijk te verminderen.

 

DUURZAAM, BESPAREND EN HOOGWAARDIG

Onze partner in verlichting weet exact wat er speelt in de markt van duurzame energie. Het volgt ’s werelds technologische ontwikkelingen op de voet. Vooral waar het gaat om duurzame opwekking en besparende technieken. Het leidt tot voortdurende innovaties bij de producten van Lobbia Koeltechniek. Op basis van vragen uit de markt of rechtstreeks van onze klanten, voeren wij verbeteringen door in onze producten. Deze worden ontwikkelt in de test laboratoriums van onze partner.

 

CERTIFICERING

Internationale certificeringen van de producten zijn het bewijs van constante kwaliteit en een lange levensduur. Onze producten zijn al jaren op de Europese en Zuid Amerikaanse beproefd.