Mobiel : 06-54643664 info@lobbia.nl

Bravo machine Tips


De machines van Bravo zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit en zijn voor iedere ijsmaker, banketbakker, chocolatier, restauranthouder of catering bedrijf een plezier om mee te werken.

Voor de ijs maker is het maken van goed ijs een combinatie van:

  • Een goed uitgebalanceerd recept
  • Kwaliteit producten
  • En een machine die een goed productie proces garandeert (mixen, pasteuriseren, en snel vriezen) zodat er een afgemaakt en eetbaar product uit komt.

Een aantal producten van de banketbakker welke te maken zijn met de Trittico:

  • Custard
  • Bavarois
  • Fruit gelei en jam
  • Tempering van witte, melk en donker chocolade
  • Creme Canache
  • Meringue
  • Zabione
  • Panna Cotta
  • Mousse
  • Botercrème

Voor een uitgebreide site met filmpjes en meerdere mogelijkheden klik op BRAVO.IT.